Assortiment

Herbruikbare draagtassen

Lidl biedt al enkele jaren geen eenmalige plastic zakjes meer aan bij de kassa. Het probleem met deze zakjes? Ze worden meestal slechts één keer gebruikt en zijn daarom bijzonder slecht voor het milieu. Daarom kiezen we bij Lidl dan ook uitsluitend voor herbruikbare draagtassen.

 

Katoenen Fairtrade zak

Deze wasbare en herbruikbare zakken zijn een puur en natuurlijk product, gemaakt van 100% katoen en bekroond met een Fairtrade-label. Dit toont aan dat de katoenboeren die de tas geproduceerd hebben, eerlijk betaald worden en kunnen genieten van sociaal rechtvaardige werkomstandigheden.

Koop je deze tas, dan ondersteun je niet alleen de lokale katoenboeren, je helpt ook het milieu. Deze tassen zijn namelijk 100% biologisch afbreekbaar.

 

De onverwoestbare big shopper tas

Door de geweven structuur kan je met deze tas ook zwaardere aankopen, zoals dozen of flessen moeiteloos mee naar huis nemen. De big shopper kan ongeveer 35 liter dragen en kan je telkens blijven hergebruiken. De tas is daarnaast ook water-en vuilafstotend en 100% recycleerbaar.

 

Draagtas uit suikerriet

Deze herbruikbare draagtas is gemaakt van polyethyleen dat vervaardigd is met suikerriet. De tas bestaat voor minstens 85% uit deze hernieuwbare grondstof. De tas is bovendien omruilbaar in de winkel.

 

Diepvriestas

De diepvriestas is een herbruikbare tas speciaal gemaakt om de aangekochte diepgevroren producten tijdens de rit naar huis nog zo goed mogelijk ingevroren te houden.