Assortiment

Gezonde voeding

Gezonde voeding voor een gezonde levensstijl

Wie gezond door het leven wil gaan, kiest uiteraard ook voor gezonde voeding. Lidl wil haar klanten dan ook aanzetten om te kiezen voor een gezondere levensstijl. En gezond eten start natuurlijk bij de juiste aankopen. Iets waar Lidl jou bij kan helpen.

Zo nemen groenten en fruit in een gezond dieet een belangrijke plaats in. Daarom krijgen ze ook in onze winkels een grote en belangrijke plaats, met een groot en gevarieerd aanbod van topkwaliteit.

Lidl engageert zich daarenboven om een streng beleid te implementeren wat betreft het gebruik van pesticiden bij de productie van groenten en fruit. Lidl gaat nu al verder dan de wettelijke normen door de strenge ‘1/3 MRL-waarde (Maximale Residu Limiet)’ te hanteren. Verder zal Lidl vanaf 2017 ook bijkomende criteria implementeren.

Sensibilisering

Lidl zet zich regelmatig in om haar klanten te sensibiliseren en te informeren over het belang van gezonde voeding. Op die manier stimuleren we onze klanten om meer en meer een gezonde en duurzame keuze te maken.

 

Productsamenstelling en allergieën

Bij het samenstellen van ons (gezond) voedingsassortiment wordt er ook extra rekening gehouden met de volgende elementen: